Undervisning tilpasses Dit individuelle behov

I følge loven skal man undervises i et minimum antal teorilektioner og praktiske lektioner. Det er kun enkelte blandt de yngste 17-18 årige som kan lære nok til at kunne bestå en køreprøve på de få lektioner loven kræver som minimum. De fleste vil have et behov for ekstra kørelektioner udover de 16 kørelektioner som loven kræver.

Læs mere

Teorilokale

details

Skolevogn

details

Vores trailer

details

kontakt

 

Navn:*

Email:*

Telefon Nummer:*

Besked:

Info omkring corona virus

Nye holdstarter

På grund af myndighedernes påbud kan der ikke undervises før efter 13 april. Det betyder at alle holdstarter bliver udskudt til efter påske. Da der er udstedt retningslinjer for antal elev pr m2 er der begrænsning på holdstørrelse.
Priserne må forventes at stige pga krisen. Det må forventes at undervisnings forløbet kan tage noget længere tid en normalt da køreskoler pt ikke kan komme af med deres igangværende elever og fordi der vil blive mangel på prøver efter krisen. For at imødekomme nogle af udfordringerne vil vi pr 1. maj overgå til at betalinger betales over 3 gange pga. prisstigninger i maj.


For igangværende elever.

Vi starter undervisning og prøve afvikling ligeså snart myndighederne igen gør dette muligt. Vi forventer prøve afvikling først kan ske omkring maj måned.