Handelsbetingelser

car2

Handel på dette site sker hos:

Blangstedgård Køreskole Blommegrenen 197 5220 Odense Sø  Tlf.: 60 63 99 77 CVR-nr.: 13587485

Priser

Alle priser på kurser er i danske kroner (DKK) og er inkl. 25% moms.

Handel

Handler på køreskolen sker når man er tilmeldt eller har modtaget ydelser (undervisning, materialer, kørelektioner)

17 årig

Som 17 årig kan man kun få kørekort hvis ens forældre / værge giver samtykke til dette. Det betyder at forældre / værge står som garant for betalingen af udgifterne til de ydelser man modtager også selv om den 17 årige bruger sine egne midler til betalingen. Det skyldes at købeloven ikke tillader køb af så store beløb som et kørekort koster.

Betalingsmidler

Følgende betalingsmidler accepteres på sitet: Dankort,Visa-Dankort Visa, Mastercard, ViaBill, MobilPay til telefon 60 63 99 77. Der er angivet konto nummer for overførsel ved netbank. Som privatperson kan bruges onlinebetaling med Kort, betalingsfrist er ca 3 dage efter kursus start, når der betales med betalingskort trækkes pengene med det samme. Som erhvervskunde fremsendes faktura med 14 dages betalingsfrist. Når du betaler med Dankort/Visa-Dankort, skal man blot indtaste faktura nr på den faktura du har modtaget. Man modtager en kvittering på din DriveDesk konto for betaling. For betaling med ViaBill kan du finde deres handelsesbetingelser her ViaBill

Net-betaling og person data sikkerhed

Vi anvender betalingssystemet epay der er godkendt af NETS (tidligere PBS). Alle kort-data sendes krypteret direkte til NETS Det kan du se ved at der i højre hjørne forneden er en hængelås til stede. Disse Data lagres af sikkerhedsmæssige grunde ikke hos Blangstedgårds Køreskole. Læs mere om betaling på Internettet på www.betaling.dk (info-side drevet af NETS)

Persondata sikkerhed

Den dataansvarlige er Carsten Hougesen. Dine oplysninger – navn, adresse og e-mail – tlf- bliver transmitteret krypteret, når du sender dem til os vi har et sikkert Site (se hængelåsen). Vi bruger kun dine oplysninger til at sende din faktura på mail og informere dig, hvis uforudsete problemer med f.eks. kurset skulle opstå. Vi er en selvstændig butik, der ikke giver dine oplysninger videre til andre. Vi opbevarer dine data sikkert men ukrypteret. Dine mails tlf. nummer og SMS slettes efter du har afsluttet din undervisning. Du kan jf. personaledataloven få fuld indsigt i dine oplysninger. Vi registrerer ikke oplysninger vha. cookies eller logfiler. Oplysninger i forbindelse med dit køb opbevarer vi i 5 år for at sikre korrekt behandling ved eventuelle rekonstruktioner af købsbeviser. Vi registrer ingen personfølsomme oplysninger på vores site. Oplysninger på papirform som dit navn og adresse og email på din lektionsplan obevares i 2 år (lovkrav) og destrueres derefter.

Kvittering/Faktura

Kvitteringen er det sidste trin i processen, og vi anbefaler, at du udskriver den umiddelbart efter købet.

Fortrydelse og returret.

Du skal være opmærksom på at tilmeldingen til holdstart er bindende. Der ikke ydes tilbagebetaling af det fulde beløb, hvis der er mindre end 24 timer til kursus start. Frem til 24 timer før kursus start kan man ændre kursus start. Ønsker man at ændre dit kursus logger man blot på og sender en ny tilmelding og skriver i besked feltet at man vi have ændret den ønsket start. Har du fortrudt sin tilmelding skal man sender du mail til køreskolen senest 1 uge før kursus start med navn, kursus dagen og dine bankoplysninger hvorefter depositum tilbagebetales jf vores regler for refusion som findes under BETALING. Hvis man ikke afmelder en fortrudt tilmelding på en holdstart senest 1 uge før start datoen, hæfter man for en kompensation på 5.000 kr for at have optaget en holdplads som ikke kan blive anvendt. Tilmeldings gebyret(depositum) på 500 kr er obligatorisk og skal betales straks efter tilmelding. Ved afmelding af undervisnings forløb afregner køreskolen 220 kr til dækning af administration. Der afregnes også for evt. udgifter der kommer ved en sen afmelding af manøvebane eller glatbane de skal afmeldes 1. uge før deltagelse.

Forbehold.

Vi tager forbehold for trykfejl, prisfejl, moms- og afgiftsændringer samt leveringssvigt

Øvrige vigtige forhold.

Køretider sendes som regel på sms til kunden. Det er kundes ansvar at meddele tilbage til køreskolen så hurtigt som muligt, hvis tiderne ikke passer til kundens kalender. Fakturaer sendes til den af kunden opgivet e-mail adresse. Det er kundes ansvar ved ændring af sin e-mail at oplyse køreskolen om denne ændring. Ved manglende rettidig afmelding (dagen før inden kl 12 på en SMS eller e-mail) af en kørelektion fremsendes en faktura på 500 kr for en enkelt lektion og 1000 kr for en dobbelt lektion for alm kørekort B og 600 kr for enkelt og 1200 kr for kørekort til trailer B/E . Dette gælder uanset årsagen til fraværet. Ved afmelding af teori- eller køreprøve skal dette ske 6 hverdage inden kl 12. Ved manglende fremmøde af en tilmelding til holdstart fakturerer vi 1.000 kr. Afmelding af manøvrebane skal senest ske 1 uge før ellers skal betales 500 kr. Manglende betaling af skyldige beløb vil resultere i, at dit forløb stoppes, indtil betaling for de modtagne ydelser er modtaget. Du kan blive påmindet om betaling af din kørelærer, samt af administrationen via email rykkerskrivelser, sms, telefon. Første påmindelse om betaling vil være uden gebyr, og med en betalingsfrist på 10 dage. Øvrige rykkere er pålagt et gebyr på 100 kr og pålægges renter efter renteloven. Betales der ikke efter 3. rykkerskrivelse overgår det skyldige beløb uden yderligere varsel til inkasso hos vores inkassopartner eller ved en stævning. Senest ved aflæggelse af køreprøven skal alt betaling af skyldige beløb være betalt ellers aflyses køreprøven.

Teorilokale


detaljer

Vores skolevogn


detaljer

Vores trailer


detaljer