Bil holdstart

car2

Her kan du se vores holdstart og tilmelde dig. Vi starter hold op ca 1 gang om måneden. Til bil skal der være mindst 3 for at holdet kan startes op. For kørekort til stor trailer skal der være mindst 5 tilmeldte før holdet startes op.

Tilmelding til Bil

Tilmelding til Bil

Førstehjælp

Dette kursus er lovkrav for 1. gang erhvervelse af kørekort. Der er mange udbydere af disse kurser, vi anbefaler Rødekors der er et link her

Lægeattest

Den skal anskaffes lægeattest efter man er startet på kørekort. Hvis du tager kørekort til stor trailer bør den medbringes ved holdstart.

Samtykke erklæring

Hvis du er under 18 år skal du også bruge en samtykke erklæring

Teorilokale


detaljer

Vores skolevogn


detaljer

Vores trailer


detaljer

Info omkring corona virus

Nye holdstarter

På grund af myndighedernes påbud kan der ikke undervises i teori og praktisk kørsel før efter 7 februar. Det betyder at alle holdstarter bliver udskudt til efter denne dato. Da der er udstedt retningslinjer for antal elev pr m2 er der begrænsning på holdstørrelse.
Undervisnings forløbet kan tage noget længere tid en normalt da køreskoler pt ikke kan komme af med deres igangværende elever og fordi der vil blive mangel på prøver efter krisen. Vi forventer dog at lukningen kan risikere at forsætter efter 7 februar pga regeringens udmeldninger


For igangværende elever.

Vi starter prøve afvikling ligeså snart myndighederne igen gør dette muligt. Vi forventer prøve afvikling først kan ske engang efter 7 februar.