Køreskole og kørelærer til kørekort i Odense

car2

VI TILBYDER

God betjening og rolig uformel undervisning. – Vi har 43 års erfaring i køreundervisning.

Høj beståelse procent. – De fleste består 1. gang.

Bedste priser i Odense Sø. – Ingen skjulte udgifter

Små hold. -mere tid til den enkelte elev.

God beliggenhed. – ligger tæt på Tornbjerggymnasium- SUD – SDE

KØREKORT ODENSE

Drømmer du om at tage et kørekort til bil eller trailer, så er du landet det rette sted. Blangstedgård Køreskole tilbyder professionel teoriundervisning og kørelektioner, så du føler dig godt klædt på til at begå dig sikkert i trafikken. Vores dygtige kørelærere i Odense hjælper både unge og ældre samt private og erhverv til at blive ansvarlige bilister.

ERFARNE KØRELÆRERE

Vores køreskole har eksisteret siden 1991, og vi kender derfor branchen indgående. Vi har mere end 43 års erfaring i branchen. Du kan altså vide dig sikker på, at det er en professionel og erfaren kørelærer, der skal hjælpe dig til at blive en sikker bilist, når du sidder med en kørelærer fra Blangstedgård Køreskole ved din side.

Gennem tiden har vi hjulpet rigtig mange med at komme sikkert ud i trafikken, og vi står derfor også klar til at tilbyde det samme til dig. Gennem grundig teoriundervisning og fyldestgørende kørelektioner er målet, at du efter et kørekortforløb hos os står med et kørekort i hånden og en tro på dig selv bag rattet.

TRAILERKØREKORT I ODENSE

Vil du gerne have mulighed for at køre med en stor trailer, for eksempel hestetrailer, campingvogn, bådtrailer eller lignende, så skal du have et trailerkørekort i kategori B/E. Vi tilbyder undervisning i kørsel med stor trailer til både private og erhverv, og vores kursusforløb er både kort, effektivt og med en høj beståelsesprocent. Den lovpligtige teoriundervisning foregår over én aften, mens kørslen foregår i Odense.

KØREKORT TIL BIL

Med et kørekort til bil får du friheden til at kunne køre hen, hvor du ønsker. Vi tilbyder undervisning efter lovpakken, der indeholder 29 teorilektioner, 4 lektioner på henholdsvis manøvrebane og køreteknisk anlæg samt 16 kørelektioner på vej. Ifølge loven skal du som minimum have dette antal lektioner, men afhængigt af dine evner kan du have behov for flere lektioner for at føle sig sikker til din køreprøve. Det er helt individuelt, og noget vi aftaler sammen.

KONTAKT KØRESKOLEN ALLEREDE I DAG

Vil du tilmelde dig et kursus på køreskolen i Odense, eller har du spørgsmål til vores forløb, så er du naturligvis velkommen til at kontakte os på telefon 6063 9977 eller i vores kontaktformular.

VORES UNDERVISNING

Teorilokale


detaljer

Vores skolevogn


detaljer

Vores trailer


detaljer