Køreskolen

car2

Om Blangstedgård Køreskole

Vil du gerne have frihed til at kunne køre hen, hvor du vil? Hos Blangstedgård Køreskole kan vi hjælpe dig med at få kørekort, så du kan blive uafhængig af bus og andre former for offentlig transport. Køreskolen er placeret i Tornbjerg, hvor vi hjælper kunder fra Odense, Langeskov, Årslev og omegn.

Køreskole har eksisteret siden 1991. Vi har mere end 43 års erfaring i branchen. Gennem tiden har vi derfor hjulpet rigtig mange med at komme sikkert ud i trafikken. Vi kan blandt andet tilbyde:

Kørekort til bil og stor trailer

Vi klæder dig godt på til at komme ud i trafikken

I min køreskole gør jeg et stor indsats for af at klæde dig godt på til at komme ud i trafikken. Til teoritimerne sørger vi for, at du får den nødvendige viden til at kunne køre sikkert i trafikken. Teorien tager vi efterfølgende med, når du får en køretime. Du får derfor det teoretiske og praktiske på tæt hold.

Vores trafikskole er et sted, hvor der er plads til alle. Jeg gør derfor meget ud af, at alle forstår det gennemgående. Jeg mener nemlig, at det giver det bedste udgangspunkt for at du kan føle dig sikker, når du selv skal til at sidde bag rattet. Her er vist et lille galleri af glade elever vi har uddannet

køreskole

Jeg har over 43 års erfaring med køreundervisning og er uddannet kørelærer til flere kategorier.

Godkendt kørelærer til bil (kat. B) Store køretøjer lasbil, bus, påhængsvogn kat C, D, CE, DE, BE) og en godkendelse som særlig kørelærer der må uddanne andre til kørelærer.

Resultat i 2020

Der var ikke meget i foråret pga Corona. Så dette er kun resultatet for sidste halvår.

BilTrailer
83% bestod 1. gang
heraf 70% på kun 16 kørelektioner
100% beståelse

Teorilokale


detaljer

Vores skolevogn


detaljer

Vores trailer


detaljer